имаш ли заден мост с дискове и прагове от 2ра серия qv?
Известие
Collapse
No announcement yet.
алфа 33 в изобилие
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от ICI Покажи съобщениеномер 4 е 155-ца, нали
---------- Post added at 20:05 ---------- Previous post was at 19:56 ----------
Comment
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениеимаш ли заден мост с дискове и прагове от 2ра серия qv?
Даже в движение!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеИмам-имам!
Даже в движение!33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
Какви шенкели бе, Бебок!
Аз отзад съм полуоски и диференциал.
За щенкели питай Боби.
Той ги събира.
Иначе съм те вписал в тефтера!
Ако падне нещо ще е за тебе!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Бялата със какъв двигател е???
Въпреки че съм имал в един момент 2 червени 33-ки винаги съм искал бяла като мечта ми е много е арна даже в момента имам замисъл моита да я белосам ама ще видим........
---------- Post added at 23:59 ---------- Previous post was at 23:51 ----------
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеКакви шенкели бе, Бебок!
Аз отзад съм полуоски и диференциал.
За щенкели питай Боби.
Той ги събира.
Иначе съм те вписал в тефтера!
Ако падне нещо ще е за тебе!прости му на малкия купи си тоиота със задно и си повярва че владее всички спортове ма аз за тва си го обичам наивничето
Криско ще пусна семката на един агент дето е в италия да се втурва по моргите и да ни намери по един комплект имам те в предвид даже първия за теб го пазя че и без тва съм ти длъжник .....Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4
Comment
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениеа, много ви знам таралясниците дали са с дисковеаре ще почерпя ако ми намерите шенкели
Тя си е с дискове навсякъде.
Даже и в плеъра!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеПрехвърлянето на 4х4 в друго купе е само за хора с яки нерви. Има доста за преправяне.
Иначе 1.5 с карбове си е класика и върви като луда!
Аз бих се захванал с нея!
Успех, колега и поздрави и от мене!Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
Lancia Ypsilon '02
Comment
Comment